Cargando resultados...
Delicias locais, case descoñecidas, entre os moitos doces do Entroido galego
Delicias locais, case descoñecidas, entre os moitos doces do Entroido galego
Marruchos, sapos, mazapáns, bandullo e un sinfín de larpeiradas agroman nestas festas nos fogares galegos
Lolita Sanclauido en plena faena facendo chaolas, típicas do Entroido en Cariño
G24.gal
18/02/2023 15:30
Última actualización 17/02/2023 22:07
Despois do Nadal, o Entroido é a outra época doce do ano.
É case imposible enumerar todas as sobremesas que se fan estes días nas casas e, para os menos mañosos, nas pastelerías.
Algunhas pasaron felizmente de xeración en xeración e son un triunfo seguro como orellas e filloas.
Outras igual de antigas e similares nos ingredientes son, porén, as grandes descoñecidas entre as ducias de delicias locais do Entroido galego.
Entre elas están os periquitos de Ordes e as chaolas de Cariño.