Publicador de contidos

Publicador de contidos

Comeza a temporada de furanchos na área de Pontevedra

Comeza a temporada de furanchos na área de Pontevedra

No furancho de Sara en Marcón abriron a principios de febreiro

0 seconds of 0 secondsVolume 50%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Play/PauseSPACE
Increase Volume
Decrease Volume
Seek Forward
Seek Backward
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Seek %0-9
00:00
00:00
00:00
00:00
 
O furancho de Sara na parroquia de Marcón
G24.gal 27/02/2025 19:03 Última actualización 27/02/2025 20:08

E comezou xa a tempada de furanchos na área de Pontevedra. Visitamos o de Sara na parroquia de Marcón. Venden case dúas mil botellas de viño: clarete, tinto femia e mestura de uvas catalás.

Aínda que este ano poden elixir entre once tapas desde costela ata fabas, Juan tirou dos cinco clásicos: tortilla, orellas, zorza, ovos con patacas e de sobremesa queixo e marmelo.

Abren desde venres ata o domingo ao mediodía e o ambiente é festivo case sempre. Antes só viñan os da redonda pero os furanchos puxéronse de moda e xa se poden localizar por Internet ou nas aplicacións dos móbiles. Xa son ademais un reclamo turístico. 

A comida caseira e o viño son as escusas para xuntarse, falar e cantar. É un ambiente único que nada se pode comparar a un bar ou un restaurante. 

Logo de abertos poden seguir atendendo ao público durante tres meses.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade
Pódeche interesar