Lewandowski deixa en evidencia a Mbappé no Clásico (0-4)

O Barcelona derrota o Real Madrid no Bernabeu cun dobrete do polaco, un gol de Lamine Yamal e outro de Raphinha

G24.gal 26/10/2024 22:42

O Barcelona humillou o Real Madrid no Santiago Bernabeu. Gañou por 0-4 e acadou unha goleada para a historia con especial protagonismo para Robert Lewandowski. O polaco marcou os dous primeiros goles do partido ao comezo da segunda parte e deixou na lona a un Real Madrid que tivo o seu momento na primeira parte.

Porque ata o descanso o encontro foi igualado. Mbappé mesmo marcou un gol que lle foi anulado por fóra de xogo na revisión do VAR. Foi a xogada que puido cambiar o devir do partido. O Barcelona non perdoou na súa e nun abrir e pechar de ollos encamiñou o triunfo. Xogando á contra os de Flick acabaron por rematar a faena. Lamine Yamal e Raphinha puxeron o definitivo 0-4, unha goleada que reafirma o bo momento polo que pasa un Barcelona que deixa o Real Madrid a seis puntos.