Publicador de contidos
Publicador de contidos

Os tres restaurantes galegos Estrelas Verdes Michelin 2021 reafirman o seu compromiso co medio

Os tres restaurantes galegos Estrelas Verdes Michelin 2021 reafirman o seu compromiso co medio

O 2021 recoñeceu os restaurantes galegos Culler de Pau, Pepe Vieira e O Balado polo seu compromiso coa sostibilidade

A conselleira de Medio Ambiente, Ánxeles Vázquez, convidounos a participar na alianza galega polo clima

G24.gal 20/12/2021 21:06

O 2021 recoñeceu tres restaurantes galegos polo seu compromiso coa sostibilidade.

Os tres, Culler de Pau, Pepe Vieira e O Balado, reuníronse coa conselleira de Medio Ambiente, que os convidou a participar na alianza galega polo clima.

O cociñeiro de Pepe Vieira (Poio), Xosé Cannas, agradeceu o convite da conselleira e defende que Galicia está nun momento óptimo para ser un referente medioambiental de ámbito nacional e, sobre todo, porque "o sector ten vocación para conseguilo".

O cociñeiro de Culler de Pau (O Grove), Javier Olleros, explicou que estes recoñecementos verdes serven "para poñer o debate da sostibilidade enriba da mesa" e fai os cociñeiros "máis conscientes da necesidade de sumar para deixar un mundo mellor".

Pola súa parte, Roberto Filgueira, de O Balado (Boqueixón), afirma que "Galicia está moi ben posicionada e pode ser líder nos movementos e políticas verdes".

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade
Pódeche interesar