Jordi Escobar axusta a conta pendente que tiña co gol (4-1)

O dianteiro marcou un dobrete contra a Segoviana e remendou o erro do penalti da semana pasada diante do Lugo

G24.gal 26/10/2024 22:04

Na décima xornada da Primeira Federación o Celta Fortuna acadou a vitoria diante da Ximnástica Segoviana con claridade (4-1). O equipo viña de perder diante do Lugo e estaba en postos de descenso pero o cadro de Fredi Álvarez reaccionou con contundencia.

No minuto 22 da primeira parte David de la Iglesia marcou un gran gol a pase de Fer López. No minuto 12 do segundo tempo empataba a Segoviana cun tanto do redondelán Davo logo dun erro importante do porteiro Marc Vidal. Sorte para o Celta que apareceu o dianteiro Jordi Escobar con dous goles en catro minutos, no 69 e no 73. Escobar viña de fallar un penalti no engadido no partido anterior e serviulle para reinvindicarse diante do seu público.

Xa no último intre apareceu Fer López para marcar un gran gol e pechar un resultado xusto que confirma a mellora do cadro vigués como local.