Lucas Vázquez e Vinícius culminan outra remontada de Champions do Real Madrid (5-2)

Os brancos perdían ao descanso por 0-2 ante o Dortmund

G24.gal 22/10/2024 22:14 Última actualización 22/10/2024 22:54

Na repetición da final da Champions da temporada pasada, o Real Madrid conseguiu facer unha gran remontada ante o Borussia de Dortmund despois de ir ao descanso perdendo por 0-2.

Os goles de Malen (minuto 30) e Gittens (minuto 34) deixaron no chan un Real Madrid que mesmo tivo unha xogada na que estrelou dous balóns contra os paus.

Na segunda metade reaccionou o equipo branco, que empatou con dous goles en dous minutos, marcados por Rudiger e Vinícius. Quedaba media hora para o final, o partido calmouse, pero nos últimos minutos volveu aparecer a versión europea do Real Madrid liderada polo xogador de Curtis Lucas Vázquez, que conseguiu marcar o 3-2. Logo chegarían o cuarto e o quinto, os dous obra de Vinicius, noutra noite máxica europea do Bernabeu.

Primeiro triunfo do Xirona

O Xirona fixo historia co seu primeiro triunfo nunha Liga de Campións. Gañoulle ao Slovan de Bratislava por 2-0 en Montilivi nun partido crucial para seguir mantendo as posibilidades de superar esta primeira fase. Marcaron os goles Miguel Gutiérrez (42') e o veterano Juanpe (73') de falta directa. Stuani fallou un penalti na parte final do partido.