Raphinha fai unha "Flickligrana" con tres goles ao Bayern

O brasileiro liderou a goleada do Barcelona (4-1) diante do ex equipo do seu adestrador

O Atlético perdeu co Lille por 1-2 cun penalti moi polémico

G24.gal 23/10/2024 22:15 Última actualización 23/10/2024 22:48

O Barcelona de Flick sumou unha vitoria moi importante nesta fase de grupos da Liga de Campións. Derrotou ao rival, en teoría, máis duro por un contundente 4-1 con Raphinha como estilete. O brasileiro estivo brillante con tres goles aos que houbo que engadir un cuarto de Lewandowski. Polo Bayern só o gol de Kane puxo a incerteza no marcador durante algún tempo.

Escándalo no Metropolitano

O Atlético de Madrid perdeu co Lille por 1-2 malia que comezou gañando cun gol de Julián Álvarez. Na segunda parte remontou o equipo francés con goles de Zhegrova e de Jonathan David despois dun penalti surrealista no que o xogador do Lille tocou a bola coa man e o colexiado asubiou a infracción en contra dos de Simeone.