O Xirona aguanta ata o minuto 90 no campo do París Saint Germain (1-0)

O xoves rematará a primeira xornada cos partidos do Barcelona e o Atlético

G24.gal 18/09/2024 22:29 Última actualización 18/09/2024 22:55

O Xirona estreouse na Liga de Campións con derrota no campo do París Saint Germain de Luis Enrique (1-0). O gol chegou no minuto 90 nun centro de Mendes que entrou polo medio das pernas de Gazzaniga, o máis destacado ata ese intre.

Ningún dos dous equipos deu marcado ata ese momento malia que houbo boas ocasións, sobre todo para os xogadores do cadro francés. Dembélé foi o xogador máis destacado en ataque pero atopouse coas grandes paradas de Gazzaniga ou con accións providenciais dos defensas do equipo catalán. Kolo Muani ou Achraf tamén gozaran de oportunidades moi claras nos últimos dez minutos. Cando todos contaban co empate chegou o gol do lateral portugués nunha xogada sen aparente perigo.

O xoves será a quenda de Barcelona e Atlético

Nesta novidosa edición da Champions tamén haberá partidos os xoves. Tócalle ao Barcelona, que se enfrontará ao Mónaco, e ao Atlético de Madrid, que recibirá o Leipzig.