Publicador de contidos
Publicador de contidos

A mellor tortilla de Betanzos: a do Café de Segundo

A mellor tortilla de Betanzos: a do Café de Segundo

Ivan Quintáns quedou finalista o ano pasado e este fíxose co galardón entre as 19 candidaturas presentadas

Quilo e medio de patacas do país, unha ducia de ovos, aceite, sal e "cariño" son os ingredientes da receita gañadora

O único "truco" da receita é pochar a pataca unha vez fritida: baixarlle o lume e deixala que se faga un pouco

G24.gal 14/10/2024 13:58

Superado e intentando asimilar a nova do premio, Iván Quintáns non parou de recibir esta mañá os parabéns dos seus clientes.

Á vez que fai e serve cafés canda a súa parella Sheila, Iván prende os fogóns ben cedo para elaborar a tortilla que o xurado do concurso da mellor tortilla de Betanzos considerou que era a mellor das 19 candidaturas presentadas este ano.

Unha receita sen estridencias, á maneira tradicional, con produto do país e un ingrediente fundamental: o cariño.

Non hai truco algún, a excepción dun toque persoal que Iván lle dá á pataca unha vez fritida: báixalle o lume déixaa pochar un anaco.

Iván leva desde os 15 anos traballando na hostalería. Hai 6 que abriu o Café de Segundo e, tras quedar finalistas o ano pasado no concurso, lograr o galardón nesta edición é un soño cumprido e agardan que un pulo importante para o negocio.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade