Publicador de contidos
Publicador de contidos

Competición de gastronomía en miniatura no pazo de Vilamarín

Competición de gastronomía en miniatura no pazo de Vilamarín

Talento e creatividade nuns petiscos que se comen en non máis de tres bocados 

G24.gal 15/10/2024 15:29 Última actualización 15/10/2024 17:12

Medio cento de cociñeiros das 4 provincias galegas, preparados para sorprender coas súas suculentas miniaturas. Ofrecer o máximo sabor en pequenas doses. É o lema do Campionato de Petiscos no pazo de Vilamarín dedicado á Vía da Prata. 

Pídese talento e creatividade nos mínimos bocados nunhas tapas que non poden superar o prezo de 1,80 euros. En formato showcooking, os cociñeiros amosan a súa destreza.  

O mellor petisco de Galicia será ese no que o breve sexa dúas veces bo.

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade