Reposteiros reivindican a torta de queixo con produtos 100 % galegos
Reposteiros reivindican a torta de queixo con produtos 100 % galegos
Pasteleiros galegos únesen con Quescrem para reivindicar os produtos da terra
Buscan conmemorar a semana da torta de queixo coincidindo co Día Internacional do Cheesecake
Cinco pastelarías de Galicia participan nesta campaña que quere pór en valor a gandaría local
Existen moitas elaboracións, pero a materia prima é fundamental en todas elas.
Unha das tortas elabórana na pastelaría O pequeno lambón de Cangas. A propia torta é unha dos cinco embaixadores da campaña que quere pór en valor o compromiso compartido dos gandeiros locais e reivindicar os produtos da terra nas súas elaboracións cun queixo crema cen por cento galego.
Queren conmemoran así a torta de queixo feita en Galicia coincidindo coa súa celebración internacional. Un doce que apenas precisa publicidade.
Nesta pastelaría todas as súas elaboracións teñen en común o queixo. Un ingrediente apto para todas as épocas e que atopamos en moitas sobremesas.