Éxito das catas de produtos galegos no XXXVII Salón Gourmets en Madrid
Éxito das catas de produtos galegos no XXXVII Salón Gourmets en Madrid
Notan maior afluencia de profesionais da gastronomía ca noutras edicións
Lousa e ondas do mar acubillan as firmas galegas no Salón Gourmets, que leva 37 anos mostrándolle ao mundo o mellor da gastronomía da península. Canto a Galicia, polo que máis preguntan é polas conservas e polas catas de comida.
Comprobámolo na de carne galega: nin un sitio baleiro.
Os expositores notan a visita de máis profesionais ca en edicións anteriores, gastrónomos que perciben as diferenzas sutís dos produtos galegos. Pasa co viño e tamén co mel.
E son profesionais que aman as innovacións respectuosas co produto, como pasa coa conserva galega, do mar e tamén da terra, como as castañas.
A satisfacción seica está a ser mutua e tradúcese, din, en moito negocio, polo que as 200 empresas presentes están en xeral moi contentas. E aínda quedan dous días de feira.