Publicador de contidos
Publicador de contidos

O polbo á feira, o prato típico máis representativo de Galicia, segundo o CIS

O polbo á feira, o prato típico máis representativo de Galicia, segundo o CIS

Séguenlle, aínda que a moita distancia, o marisco, o cocido, o peixe ou os callos 

G24.gal 10/09/2024 15:18 Última actualización 10/09/2024 16:32

Este prato é o que reúne a esencia da terra galega, o rei das rías, segundo a maior parte dos galegos. Nunha enquisa do CIS, o 53 % dos galegos apostan polo polbo á feira, un deleite gastronómico difícil de resistir.

Ao polbo séguenlle aínda o marisco, o cocido o peixe e os callos. Entre tanta variedade é difícil escoller. Aínda así quedaron fóra da enquisa outros manxares galegos tamén de moita sona.

Póñase quen se poña, o polbo está o primeiro na clasificación do máis famosos representantes gastronómicos da terra.

 

 

Publicidade
Publicidade
Publicidade
Publicidade